arrow_drop_up arrow_drop_down

"Alessandro " Ook wereldsterren halen hun rijbewijs bij ons.

Ales, onze Zaanse internationale topper kan op tour met zijn eigen rijbewijs.

 

Yho, whats up? gaan we rijden? oke dan, lets go.

 

Tussen zijn drukke touragenda door vonden we de tijd om met hem te rijden, hij leerde snel want hij moest. op eigen benen naar de shows in het land of naar Schiphol om op tijd the plane naar een internationale stage te halen.

 

Trots dat wij jou mochten helpen, vriendje.

 

 

Roel van der Wielen en het team Rijbewijsgigant.nl

 

 

 

Test een uur lang vrijblijvend je auto-instructeur en zijn auto, gewoon in je eerste auto rijles.

Ales el presidente scoort rijbewijsNa de proefles krijg je een op maat gemaakt en persoonlijk autorijschool leeradvies. Er wordt een inschatting gemaakt hoeveel autorijlessen je nodig zult hebben voor het examen en hoe de lessen zullen worden opgebouwd.

Onze auto rijlessen bestaan uit diverse onderdelen. Afhankelijk van hoe snel je de onderdelen oppakt, heb je meer of minder lessen nodig.

Vanaf het moment dat je voor de eerste keer instapt leer je op je eigen tempo alles wat je nodig hebt om te kunnen slagen voor je examen!

Tuurlijk slaag ook jij in 1 keer bij ons, wie niet?

Tijdens de auto rijles komen er steeds meer kleine onderdelen bij, van het alleen maar gas geven naar het daadwerkelijk schakelen en remmen. De instructeur van onze autorijschool bekijkt per les welke onderdelen je beheerst en geeft je er een nieuwe uitdaging(en) bij. Hij of zij zorgt er echter wel voor dat je je veilig voelt en alle vrijheid hebt om te leren.

Na elke autorijles worden je vorderingen met je besproken en de nieuwe doelen voor de volgende les vastgesteld.

Afhankelijk van je wensen en persoonlijke voorkeuren volg je per week een of meerdere auto rijlessen. Het is ook mogelijk om dubbele lesuren te boeken, dit is efficiënter omdat je dan de meeste instructieonderdelen snel kunt afronden.

Wil je je rijbewijs in 5 of 10 dagen halen of binnen enkele weken? Alles is mogelijk. In overleg met jou kunnen we elke periode inplannen en bij de start van je auto rijles reserveren we alvast je praktijkexamen bij het CBR!

Wij raden je aan op verschillende tijden van de dag en de week te lessen, zodat je leert rijden tijdens de drukke ochtendspits of op een zaterdag.

Bel, whatsup of mail 075-6707315 of Schrijf je snel in:

we zijn ook op Facebook

Rijbewijs B halen? Ales el presidente deed het

autorijschool Zaandam, autorijschool wormerveer,  autorijschool koog aan de zaan, autorijschool zaandijk, autorijschool koog aan de zaan,  autorijschool wormer, autorijschool heerhugowaard,

Over de schrijver
Rijcoach / directeur Rijbewijsgigant.nl
Reactie plaatsen

Rijbewijsgigant cookies