Auto rijles? Eerst een proefles voor je gaat beginnen bij onze rijschool.

Auto rijles?

Test een uur lang vrijblijvend je auto-instructeur en zijn auto, gewoon in je eerste auto rijles. Na de proefles krijg je een op maat gemaakt en persoonlijk autorijschool leeradvies. Er wordt een inschatting gemaakt hoeveel autorijlessen je nodig zult hebben voor het examen en hoe de lessen zullen worden opgebouwd.

Onze auto rijllessen bestaan uit diverse onderdelen. Afhankelijk van hoe snel je de onderdelen oppakt, heb je meer of minder lessen nodig. Vanaf het moment dat je voor de eerste keer instapt leer je op je eigen tempo alles wat je nodig hebt om te kunnen slagen voor je examen!

Tijdens de auto rijles komen er steeds meer kleine onderdelen bij, van het alleen maar gas geven naar het daadwerkelijk schakelen en remmen. De instructeur van onze autorijschool bekijkt per les welke onderdelen je beheerst en geeft je er een nieuwe uitdaging(en) bij. Hij of zij zorgt er echter wel voor dat je je veilig voelt en alle vrijheid hebt om te leren.

Na elke autorijles worden je vorderingen met je besproken en de nieuwe doelen voor de volgende les vastgesteld.

Afhankelijk van je wensen en persoonlijke voorkeuren volg je per week een of meerdere auto rijlessen. Het is ook mogelijk om dubbele lesuren te boeken, dit is efficiƫnter omdat je dan de meeste instructieonderdelen snel kunt afronden.

Wil je je rijbewijs in 5 of 10 dagen halen of binnen enkele weken? Alles is mogelijk. In overleg met jou kunnen we elke periode inplannen en bij de start van je auto rijles reserveren we alvast je praktijkexamen bij het CBR!

Al onze instructeurs zijn zelfstandige rijscholen met een eigen kamer van koophandel inschrijving.

Wij raden je aan op verschillende tijden van de dag en de week te lessen, zodat je leert rijden tijdens de drukke ochtendspits of op een zaterdag.

Bel, whatsup of mail 075-6707315 of Schrijf je snel in:

we zijn ook op facebook

Neem contact op voor meer info

Bel ons op 075-6707315 of gebruik onderstaand formulier:


  • Al onze instructeurs zijn zelfstandige rijscholen met een eigen kamer van koophandel inschrijving.