arrow_drop_up arrow_drop_down

Wij zijn jarig en dat vieren we met jou !

15 Juni is een dag die we moeten vieren met emotionele blijdschap.

motor 10Want dan is het precies tien jaar geleden dat we Rijbewijsgigant Nederland lanceerden, met een actie  waar de honden geen brood van lustten. En zo’n actie, maar dan tien keer groter, is wat we nu opnieuw hebben georganiseerd, om die tien prachtjaren te bezegelen.

In 2006 zijn we begonnen met les geven in de Zaanstreek, waar we een website lanceerde en advertenties plaatsten.  We deelden het kantoor toen met een gasfornuis en wat potten en pannen.

Nu zitten we zonder de potten en pannen, maar met  ‘een aantal instructeurs te werken in een nieuwe lesvoertuigen en op  kantoor waar het verontrustend fris ruikt. We hebben niet meer één blog waar de bezetting soms iets voor schrijft als hij daar zin in heeft, maar verschillende rijschool gerelateerde websites waar de hele dag door kakelverse informatieve artikelen en video’s op verschijnen.

Wij zijn jarig en dat vieren we met jou !

We zijn dus misschien iets groter geworden, maar onze interesses zijn nauwelijks veranderd. Bovendien, nostalgie is een gevangenis, maar dat betekent niet dat het verleden niet iets is om te koesteren. We gaan daarom vanaf volgende week onze feestvreugde met je delen en dat doen we met een GIGA actie, zoals alleen wij dat kunnen.Rijbewijsgigant.nl 10 jaar

En er komt dus een actie, waarvan we verwachten dat het alle grenzen der gestoordheid zal overschrijden. Het zal op 15 juni bekend gemaakt worden, uiteraard op onze website en social media.

We hopen dat je erbij wil zijn, omdat je net als wij zeer blij bent dat we tien jaar bestaan. Schrijf je razend vlug in op rijbewijsgigant.nl  om kans te maken op deze mega actie.

logo 2016 def

Ik wil ook GIGA lessen.

Rijbewijsgigant.nl 10 jaar en dat gaan we vieren

Over de schrijver
Rijcoach / directeur Rijbewijsgigant.nl
Reactie plaatsen

Rijbewijsgigant cookies