Page content

Hoe leer ik het snelste voor mijn autotheorie?

Hoe leer ik het snelste voor mijn autotheorie?

Hoe kan jij je voorbereiden op je theorie auto examen ?

Voor het halen van je rijbewijs moet je theorie- én praktijkexamen doen bij het CBR.  in het begin van je rijopleiding.

Dan neem je een goede basis mee in de rijlessen. En je rijcoach kan je voorbeelden van de theorie laten zien in de praktijk. Je leert hierdoor veel sneller!

Afhankelijk van je voorkeur, aanleg en misschien beperkingen, kun je je op de volgende manieren voorbereiden op het theorie-examen:

 

Bekijk hoe het theorie-examen auto werkt in deze video:

Jan floris over zijn examen.

Ik bleef leren leren & leren. maar wel geslaagd.

 

Auto theorie-examen leren

Er zijn verschillende manieren om te leren voor het theorie-examen auto. Je kunt zelf kiezen welke manier het beste bij je past. Je kunt theorielessen volgen bij je rijschool. Dit is niet verplicht. Je kunt de theorie ook zelf leren uit een theorieboek. Vraag je rijschool om advies. Leer altijd eerst de lesstof en ga dan pas oefenen voor het theorie-examen. De echte examenvragen zijn altijd anders dan de oefenvragen.

Theorieboeken zien er meestal goed uit, ook een tweedehands exemplaar of een boek van vrienden. Let erop dat je lesboek niet te oud is, want verkeersregels veranderen regelmatig. Zo leer je altijd de goede lesstof. Digitale theoriecursussen worden meestal snel aangepast.

CBR auto theorie-examen oefenen

Leer altijd eerst de lesstof en ga dan pas oefenen met vragen voor je auto-theorie. Zo weet je zeker dat je de stof echt kent en snapt. De oefenexamens die je tegenkomt, zijn NIET van het CBR. De echte examenvragen zijn anders dan oefenvragen.

Gevaarherkenning oefenen

Gevaarherkenning is een onderdeel van het theorie-examen voor de auto. Zoals de naam al zegt, toetst het CBR of je gevaar op tijd opmerkt en herkent. En of je gevaarlijke situaties kunt voorspellen. Ook wordt getoetst of je op de juiste manier handelt om het gevaar af te wenden.

Gevaarherkenning kun je het beste oefenen met je rij-instructeur. Het wordt ook behandeld tijdens de theorielessen en in de theorieboeken.

Mondeling individueel begeleid examen

De meeste mensen doen het theorie-examen in de examenzaal. Maar soms heb je om bepaalde redenen extra tijd nodig bij je theorie-examen, omdat je bijvoorbeeld faalangst hebt of autisme. Wil je weten welk examen het best bij je past? Bekijk dan het overzicht met theorie-examens op de CBR-website.

 

 

Auto Theorie klassikale opleiding met garantie!

Een ruime praktijkcursus klassikaal en een online opleiding incl. oefenmateriaal, video’s, uitleg, proefexamens, bordenkennis en veel meer. Wij bieden zelf de praktijk video’s gratis aan als extra binnen dit pakket. . Meer dan 25 video’s uit de praktijk welke je helpen slagen voor het praktijkexamen. Alle video’s zijn voorzien van een heldere uitleg en bevatten onderdelen waar je in de praktijk mee te maken kunt krijgen. Deze video’s kun je dus later gratis gebruiken voor je praktijk examen. Bereid je voor door goed te leren en slaag! Het theorie-examen test dus of jij de stof hebt geleerd en onder de knie hebt om te kunnen auto rijden. Van de kandidaten die opgaan voor het theorie-examen, slaagt minder dan de helft voor het theorie-examen (41,53% van de kandidaten slaagt). Zorg dat jij wel in één keer slaagt en leer hier nu snel en gemakkelijk voor je theorie-examen met ons pakket!

Waarom kiezen voor een theoriepakket van Rijbewijsgigant.nl?

Tips voor je autotheorie examen bij het cbr.

Kies voor Rijbewijsgigant.nl rijschool waar ze gespecialiseerde instructeurs hebben, die weten hoe ze theorie lessen moeten geven.
Kies ervoor om de juiste theorie opleiding te doen om jouw kennis in orde te hebben.

 

Hoofdkantoor Rijbewijsgigant Zaandam

Oostzijde 393
Zaandam 1508ER
Telefoon: 075-6707315
E-mail: info@rijbewijsgigant.nl
URL:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
ZondagGesloten

 

Comment Section

0 reacties op “Hoe leer ik het snelste voor mijn autotheorie?

Plaats een reactie


*