Page content

Wanneer mag jij auto rijexamen doen

Wanneer mag jij auto rijexamen doen

Uiteraard kun je dit het beste bespreken met jouw rij-coach van de rijbewijsgigant.nl Hij of zij weet op basis van de ervaring precies wat jij nodig hebt om te kunnen slagen voor je examen en hoeveel lessen jij daar nog voor nodig hebt.

Je krijgt dan de uitleg van wat jij allemaal moet kunnen om vlot veilig en zelfstandig auto te rijden.

Om deel te mogen nemen aan het auto examen moet je wel eerst je theorie certificaat hebben en je gezondheidsverklaring moet zijn ingevuld.

 

Bij de rijbewijsgigant slaag je altijd

Goed om over ons te weten:

  • Wij hebben de schriftelijke rijbewijs cursus, hiermee kom je stap voor stap verder in je opleiding.
  • Uiteraard werken wij met een leskaart, zelfs digitaal online beschikbaar.
  • In onze Giga auto pakketten zit een TTT,  Dit is een waanzinnige voorbereiding op het auto-rijexamen.

 

Autotheorie:

Om deel te nemen aan je praktijk auto examen moet je eerst je theorie examen halen. Hier starten we al mee als jij nog maar net aan het lessen bent.  Jouw voordeel? Je kunt het geleerde meteen toepassen in de lesauto.  Een tweede voordel is dat: Jouw rij-coach je de geleerde theorie meteen in de praktijk kan laten brengen.

 

Gezondheidsverklaring;

Om rijexamen te kunnen doen, moet je gezond genoeg zijn. Daarom moet je een Gezondheidsverklaring naar het CBR sturen. Doe dat meteen in het begin van je rijopleiding. Soms moet je namelijk naar een medisch specialist. Of een rijtest doen bij het CBR.

Als jouw rijcoach vindt dat jij klaar bent voor je auto examen, het theorie certificaat en je gezondheidsverklaring binnen zijn gaat voor jou het licht op groen om examen te mogen doen. Dan moet je wel eerst jouw coach machtigen om voor jou het examen aan te kunnen vragen.

 

 

Comment Section

0 reacties op “Wanneer mag jij auto rijexamen doen

Plaats een reactie


*