Page content

Linda Hos nu ook een Rijbewijsgigant

article content

Linda Hos nu ook een Rijbewijsgigant

Welkom Linda Hos,

rijbewijsgigant linda haar logo

Even voorstellen:

Ik ben Linda Hos en sinds 2007 werkzaam als instructeur categorie B. Sinds kort onder de naam Rijbewijsgigant.nl Linda.

  

Autorijscholen zijn er veel. Maar welke moet je nu kiezen? Er zijn veel autorijscholen maar ik heb gekozen voor de Rijbewijsgigant, Kwaliteit en betrouwbaarheid waren voor mij natuurlijk belangrijk aspecten bij de keuze van een autorijschool.

 

Goed leren autorijden doe bij mij in een persoonlijke en ongedwongen sfeer, onder begeleiding van een vaste instructeur. Om met voldoende zelfvertrouwen het begeerde bewijs van rijvaardigheid te behalen.

Een degelijke, veilige, goed onderhouden lesauto, actuele kennis en lesmethodes en een gemotiveerde  instructrice, dragen bij aan het verkorten van jouw weg naar je rijbewijs. Het behalen van je examen is uiteraard belangrijk maar nog belangrijk is dat je ook daadwerkelijk, vlot, veilig en zelfstandig kunt deelnemen aan het verkeer.

 Ben jij 16,5 jaar of ouder en wil jij je rijbewijs op een vakkundige en enthousiaste manier halen? Dan ben je bij mij in de lesauto van harte welkom. 

 Bij Rijbewijsgigant.nl te Zaanstad zit je aan het juiste adres!!

 

Linda heeft ook de volgende certificaten voor kandidaten die net dat stukje extra begeleiding nodig hebben zoals;

 

 

Hoofdkantoor Rijbewijsgigant Zaandam

Oostzijde 393
Zaandam 1508ER
Nederland
Telefoon: 075-6707315
E-mail: info@rijbewijsgigant.nl

 

 

autorijschool Zaandam, autorijschool wormerveer,  autorijschool koog aan de zaan, autorijschool zaandijk, autorijschool koog aan de zaan,  autorijschool wormer, autorijschool heerhugowaard,

Comment Section

0 reacties op “Linda Hos nu ook een Rijbewijsgigant

Plaats een reactie


*