Motorlessen bij de Rijbewijsgigant
Rijbewijs : Motorrijden is misschien wel de leukste manier om jezelf te verplaatsen. En het geeft je dat ultieme vrijheidsgevoel! begin daar om NU met je motorles. Bij ons 1 leerling per instructeur.

Voordat je gaat lessen met de motor hoef je niet in het bezit te zijn van een geldig theoriecertificaat of rijbewijs B. Op het examen moet je wel in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat voor de motor.

Je bent 24 jaar of ouder en je wilt je motorrijbewijs gaan halen en bent op zoek naar een goede rijschool. Die zijn leerlingen 1 op 1 ( persoonlijke aandacht) lesgeeft ! Bij Rijbewijsgigant.nl waar een KNMV Gediplomeerd Rijinstructeur (KGI) werkt ben je in ieder geval aan het goede adres. Deze KGI-instructeur heeft uit eigen initiatief een aanvullende motor / motor-vakopleiding bij de KNMV gevolgd. Tevens onderwerpt hij zich aan een verplichte jaarlijkse bijscholing. Het zijn instructeurs die meestal zelf ook voor de hobby motorrijden en dus volledig met passie lesgeven. Verder geven zij volgens een met de KNMV afgesproken protocol hun motor & scooter-rijles.

Kortom wil je snel en toch op een uitstekende en leuke manier je motorrijbewijs halen? in zaandam, koog aan de zaan, wormer, wormerveer, assendelft, westzaan, krommenie of purmerend, meld je dan snel aan bij onze rijschool voor jouw motorles..klik hier

Motorrijles, alleen vanaf 24 jaar.

Zwaarste categorie A

De categorie A1 (lichte motor tot 125cc en 11kW) kan straks behaald worden vanaf 18 jaar (rijles met 17). De categorie A2 (middelzware motor tot 35 kW) kan voortaan na een examen behaald worden na twee jaar A1, dus minimaal op 20-jarige leeftijd. Twee jaar later kan de kandidaat (22 jaar) bij het CBR opgaan voor de zwaarste categorie A (onbeperkt vermogen). Als iemand rechtstreeks in de zware cateogorie wilt instromen, moet hij 24 jaar zijn.

Bij ons kun je alleen terecht voor de zware categorie

Wist je trouwens dat wij ook mede de instructeurs leveren voor de politie, ambulance en Rijkswaterstaat leveren.Gratis intake rijles! Ruilen voor een berichtje op social media

Bel ons op 075-6707315 om je gratis afspraak in te plannen.