Coach Roel van der Wielen

Onze Roel is enige tijd geleden begonnen met de Rijbewijsgigant.nl. Van een kleine lokale rijschool wist hij de Rijbewijsgigant.nl uit te bouwen tot wat het nu is. Zelf wil hij van de status directeur niet zoveel weten en ziet zichzelf dan ook meer als meedraaiend lesgevend Coach en als coach voor de medewerk(st)ers en het brein achter de marketing achter de Rijbewijsgigant

Meer over Roel


Coach Terry Pool

Onze Terry geeft alweer een tijdje les binnen de Rijbewijsgigant.nl. Voorheen was het een te druk baasje in het waarde transport en kunst verhuizingen. Om wat meer te gaan genieten van zijn kidz besloot hij de opleiding te doen voor rijinstructeur en heeft deze met goed gevolg gehaald. Is hij nu dan meer thuis? "ja" om te slapen. Terry zie je binnen de Zaanstreek rijden van `s morgens tot `s avonds laat.

Meer over Terry


Coach Richard Assink

Onze Richard is alweer geruime tijd actief binnen de Rijbewijsgigant.nl en met succes.

Voorheen was hij een concurrent binnen een logge organisatie waarbij het aan vrije creatieve vaardigheden ontbrak. Opeens wist hij het "ik ga me bezig houden met lesplannen, leergangen en coaching" en besloot de overstap te maken binnen de rijschoolbranche naar de Rijbewijsgigant.nl Ook Richard zie je binnen de Zaanstreek rijden van `s morgens tot `s avonds laat.

Meer over Richard Assink


Coach Jeroen Koster

Jeroen is onze nieuwste telg binnen de familie, hij heeft hard geknokt om binnen de Rijbewijsgigant.nl te komen werken. Een uitdaging dat zocht hij en, dat hebben wij hem gegeven. hij staat te trappelen om jou naar je rijbewijs te kunne helpen. van `s ochtend tot `s avonds kom je Jeroen tegen.

Meer over Jeroen