547828388708201

Scooter rijschool, Kom snel bij ons lessen, hoe eerder jij met je scooter weg kan.

Wat kun je van ons verwachten?


Bromfietsrijles met team Rijbewijsgigant

Ben jij 15,5 dan mag je al beginnen met je bromfietsrijbewijs. Je kunt het beste zorgen dat je zo snel mogelijk je theoriecertificaat behaalt, zodat je daarna direct met praktijklessen kunt beginnen en een praktijkexamen af kunt leggen. Gaat je dit te snel? Uiteraard is het ook mogelijk in een rustig tempo naar je examen toe te werken. We laten je graag zelf invulling geven aan jouw rijopleiding, want jij weet het beste wat goed bij jou past.

Onze rijlescoach helpt je graag om samen met jou een passende opleiding samen te stellen, zodat jij straks met veel plezier en vol vertrouwen een brommer bestuurt.

Bromfietseisen

Bij het praktijkexamen van het CBR is verplicht dat je een scooter mee hebt met een L bordje achterop, waardoor andere weggebruikers kunnen zien dat het hier gaat om een lesscooter.
Voor het examen mogen alleen brommers meedoen, een snorfiets is niet toegestaan (als je het rijbewijs hebt gehaald mag je natuurlijk wel op een snorfiets gaan rijden).
verder moet de brommer voldoen aan allerlei veiligheidseisen waar wij natuurlijk aan voldoen.
"de eisen"

Pakket Rijlessen ?

Bij Rijbewijsgigant.nl behaal je gegarandeerd tegen de laagste prijs je scooterrijbewijs. Je volgt geen losse rijlessen, maar een dagopleiding met aansluitend het CBR-praktijkexamen. Volg je deze dagopleiding dan heb je ook nog eens een hele hoge slagingskans. Wil je echt besparen op je bromfietsrijbewijs reageer dan super snel.

Om je bromfietsrijbewijs te behalen moet je in ieder geval je theoriecertificaat behalen voordat je een praktijkexamen kunt afleggen.

  • Gegarandeerd de goedkoopste weg naar je rijbewijs


Beschermende kleding:

Uiteraard is jouw lichaam het belangrijkste bezit wat je hebt en daarom hebben wij ook alle verplichte en nodige veiligheidskleding in huis, wat jij tijdens de lessen en het examen kosteloos mag lenen.
Denk hierbij aan:

  • handschoenen die je handen en polsen goed bedekken
  • Een motorjas met bescherming.
  • uiteraard een goedgekeurde helm.
  • Zelf moet je dan nog zorgen voor hoge schoenen of laarzen die je enkels bedekken.
Ons doel van de scooter / brommeropleiding is:
  • de leerling bewust te maken van alle regels die gelden voor het besturen van een brom- en/of snorfiets (scooter)
  • de leerling leren om op een veilige manier de brommer te leren beheersen (d.m.v. een parcours)
  • de leerling op een veilige manier aan het verkeer te laten deelnemen (d.m.v. een deel verkeersdeelneming met begeleiding)
  • De leerling laten slagen voor het ( scooter) am-rijbewijs.


Nu waanzinnige zomer prijzen voor je scooter rijbewijs

Bel ons op 075-6707315 om je gratis afspraak in te plannen.