547828388708201

Page content

Vince Bleker geslaagd voor zijn B Rijbewijs

Vince Bleker geslaagd voor zijn B Rijbewijs

Vince Bleker vandaag geslaagd dankzij 2ToDrive. uiteraard bij de rijbewijsgigant.nl. waar anders?

Vanaf nu mag hij bijna een jaar oefenen onder begeleiding en natuurlijk nu legaal met de brommer. Vince, van harte gefeliciteerd en veel veilige km's toegewenst.
Gefeliciteerd,
namens het Rijbewijsgigant-auto-team.
logo 2016 def

Auto rijles? Eerst een proefles voor je gaat beginnen bij onze rijschool.

Test een uur lang vrijblijvend je auto-instructeur en zijn auto, gewoon in je eerste auto rijles.

Na de proefles krijg je een op maat gemaakt en persoonlijk autorijschool leeradvies. Er wordt een inschatting gemaakt hoeveel autorijlessen je nodig zult hebben voor het examen en hoe de lessen zullen worden opgebouwd.

 

Onze auto rijlessen bestaan uit diverse onderdelen. Afhankelijk van hoe snel je de onderdelen oppakt, heb je meer of minder lessen nodig.

Vanaf het moment dat je voor de eerste keer instapt leer je op je eigen tempo alles wat je nodig hebt om te kunnen slagen voor je examen!

 

Tuurlijk slaagt ook Rick in 1 keer bij ons, wie niet?

 

Tijdens de auto rijles komen er steeds meer kleine onderdelen bij, van het alleen maar gas geven naar het daadwerkelijk schakelen en remmen. De instructeur van onze autorijschool bekijkt per les welke onderdelen je beheerst en geeft je er een nieuwe uitdaging(en) bij. Hij of zij zorgt er echter wel voor dat je je veilig voelt en alle vrijheid hebt om te leren.

Na elke autorijles worden je vorderingen met je besproken en de nieuwe doelen voor de volgende les vastgesteld.

Afhankelijk van je wensen en persoonlijke voorkeuren volg je per week een of meerdere auto rijlessen. Het is ook mogelijk om dubbele lesuren te boeken, dit is efficiënter omdat je dan de meeste instructieonderdelen snel kunt afronden.

Wil je je rijbewijs in 5 of 10 dagen halen of binnen enkele weken? Alles is mogelijk. In overleg met jou kunnen we elke periode inplannen en bij de start van je auto rijles reserveren we alvast je praktijkexamen bij het CBR!

Wij raden je aan op verschillende tijden van de dag en de week te lessen, zodat je leert rijden tijdens de drukke ochtendspits of op een zaterdag.

Bel, whatsup of mail 075-6707315 of Schrijf je snel in:

we zijn ook op Facebook

Vince Bleker geslaagd voor zijn B Rijbewijs

 

Comment Section

0 reacties op “Vince Bleker geslaagd voor zijn B Rijbewijs

Plaats een reactie


*