547828388708201

Page content

Rijschool Heerhugowaard

 

Rijschool Heerhugowaard

Coolplein 16
Heerhugowaard, Noord Holland 1703 XC
Nederland
Telefoon: 075-6707315
E-mail: bobby@rijbewijsgigant.nl
URL:
Kamer van Koophandel nummer: 37119673

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
ZondagGesloten

 

  • Wij zijn de enige in Nederland met een Schriftelijke cursus Rijbewijs B
  • Hoogslagingspercentage
  • Rijlessen bij Rijschool Heerhugowaard ook in de avond en in de weekenden
  • Iedere 3e zaterdag bij Rijschool Heerhugowaard 1 daagse auto theorie cursus auto
  • Gemiddelde aantal lessen bij Rijschool Heerhugowaard 35-40 uur
  • In geval van het uitvallen van een lesvoertuig bij Rijschool Heerhugowaard hebben wij vervangende lesauto’s en motoren
  • Als er een les uitvalt door onze verantwoording, hoef je deze natuurlijk niet te betalen.
  • Mocht je een keer niet kunnen, dan verzetten we de les gewoon..

Rijschool Rijbewijsgigant.nl Rijschool Heerhugowaard toont al jaren aan dat, een scherpe prijzen prima te combineren is met een hoge kwaliteit standaard. Een goede basis is de toekomst van een veilige bestuurder op de weg. Ons doel is dat jij vlot veilig & verantwoord leert autorijden. Rijbewijsgigant.nl geslaagde rijschool maar groot geworden door klein te blijven. Wij geloven nog in persoonlijke aandacht.. We geven rijles in de regio’s  Heerhugowaard Zaandam , Zaandijk, koog aan de Zaan, Wormerveer, Krommenie, Assendelft, Oostzaan en Purmerend. Rijbewijsgigant.nl biedt jouw rijopleidingen aangepast aan jouw eisen met extreem hoge kwaliteit in de regio Zaanstad voor de scherpste prijs-kwaliteit verhouding met een hoog slagingspercentage. Nu is het aan jou !

Zaandam Rijschool :Auto THEORIELES | THEORIELESSEN Zaandam

Rijschool Zaandijk:  Bobby, Wat doet hij binnen de rijbewijsgigant.nl ?

Bobby geeft instructie:

  • In de auto.

Booby Rijschool Heerhugowaard heeft:

Hoe kwam Bobby hij binnen de Rijbewijsgigant Rijschool Heerhugowaard

Onze Bobby  geeft alweer een tijdje les binnen de Rijbewijsgigant.nl als Rijschool Zaandijk. Voorheen was het een te druk baasje.  Om wat meer te gaan genieten van zijn kidz besloot hij de opleiding te doen voor rijinstructeur en heeft deze met goed gevolg gehaald.

Wat is zijn doel binnen de Rijbewijsgigant.nl (als instructeur)?

Het kunnen helpen van zijn leerlingen van Rijschool Heerhugowaard en deze op een positieve manier aan hun rijbewijs te helpen. Even snel een examentje doen is niet zijn stijl, gedegen voorbereiding komt meer in de buurt.

Rijbewijsgigant.nl

Rijbewijsgigant.nl  is een organisatie die de aangesloten rijscholen en hun Coaches kwalitatief begeleid in het ondernemen. Denk hierbij aan marketing, inkoop en het vinden van nieuwe leerlingen. Iedere rijbewijsgigant rijschool wordt onafhankelijk beheerd en geleid. Dit betekend dat “jij altijd uitsluitend zaken doet met jouw eigen Coach” met als voordeel de korte en directe lijnen.

Maar we zitten ook in:

autorijschool Zaandam, autorijschool wormerveer,  autorijschool koog aan de zaan, autorijschool zaandijk, autorijschool koog aan de zaan,  autorijschool wormer, autorijschool heerhugowaard,

Comment Section

0 reacties op “Rijschool Heerhugowaard

Plaats een reactie


*